(+36) 1 791 2525 | (+36) 1 791 2564 | info@tapis-oktatas.com | Ügyfélkapu
bclose

Kisállatgyógyászati asszisztens képzéssel ezeket a munkaköröket pályázhatja meg

kisállatgyógyászati asszisztensAzon túl, hogy részt vesz a sérült, vagy beteg állatok gyógyításában, milyen feladatokat végez el pontosan a kisállatgyógyászati asszisztens?

Tulajdonképpen állatorvosi asszisztens szerepet tölt be a munkája során. A kisállatgyógyászat területén felmerülő feladatokat képes önállóan elvégezni, jelenlétével és segítségével megkönnyíti az állatorvos munkáját. Az állatorvos utasításait és kéréseit követve segédkezik a páciensek ellátásában, gyógyításában.

2019 januárjában kisállatgyógyászati asszisztens képzést indítunk, aminek keretén belül az összes jelentkező megtanulja, hogyan végezze el feladatait magas szinten ebben a pozícióban. A kisállatgyógyászati asszisztens nem csupán állatorvosi rendelőkben vállalhat állást, ugyanígy pályázhat állatkórházakba, menhelyekre, civil szervezetek pozícióira. Betölthet betegállat-gondozó, állatkórházi ápoló, állategészségőr, gyógyszeres állatgondozó, állat-egészségügyi szaktechnikus, vagy boncolási asszisztens pozíciókat is.

Ha felkeltettük az érdeklődését a kisállatgyógyászati asszisztens képzés iránt, keressen minket elérhetőségeinken!

Hozzászólások ( 0 )

Szóljon hozzá

Facebook

Google Plus

YouTube

Google Plus

Follow Me on Pinterest