(+36) 1 791 2525 | (+36) 1 791 2564 | info@tapis-oktatas.com | Ügyfélkapu
bclose
Fakitermelő

Fakitermelő tanfolyam

A képzés jelenleg nem elérhető, megértésüket és türelmüket köszönjük.

 

Legyen Ön is fakitermelő szakember!

fakitermelő képzésA fakitermelés az írott történelem előtti időkben is létező és szükséges szakma volt, hiszen az építkezéshez, különböző használati tárgyak elkészítéséhez elengedhetetlen alapanyag volt a fa.

Ma, hozzávetőlegesen ötezer évvel később, sincs ez másképp. Rengeteg eszköz elkészítéséhez használunk fát, illetve sok helyen még a mai napig ez garantálja a fűtést a téli hónapokban. Az igény a fakitermelő szakemberekre nagy, mivel a fogyasztói társadalom által folyamatosan növekvő igények kielégítéséhez időről-időre növelni kell a termelési kapacitását minden fakitermelő vállalatnak. Ennek fényében a fakitermelő képzés mindenki számára hosszútávon élhető alternatíva lehet, tudva azt, hogy a szakmára még évtizedekkel később is komoly igény lesz.

Tanfolyamunk azoknak az érdeklődőknek is megoldást jelent, akiknek a munkavégzése megköveteli a motorfűrész, fűkasza, és hasonló eszközök használatát, hiszen ezek alkalmazásához szükséges elvégezni a képzést. A fakitermelő képzés során a résztvevők megismerkednek azokkal az alapvető ismeretekkel, melyek ahhoz szükségesek, hogy túlnőtt, vagy vihar által veszélyessé vált fákat kivágjanak, daraboljanak.

Végezze el nálunk a fakitermelő képzést! Tanuljon szakemberektől, és váljon Ön is azzá! Nálunk mindent megtanulhat, ami ahhoz szükséges, hogy Önből is a szakmájában nagy tapasztalattal rendelkező, megfelelően képzett szakember legyen!

Jelentkezzen fakitermelő képzésünkre!

Miért legyen Ön is fakitermelő?

fakitermelő képzés

Szeretne a maga ura lenni a munka terén, és szívesen dolgozik a szabadlevegőn? Akkor a fakitermelő képzés Önnek való lehetőség!

Aki elvégzi tanfolyamunkat, annak nem fog gondot okozni a mindennapi feladatok során korhadt vagy elektromos áramvezeték útjában  lévő fák kivágásának engedélyezése, továbbá az ágak lenyesése mellett dönthet is, akinek ilyen végzettsége van. Jelentkezzen hozzánk bátran, ha:

  • Fontos Önnek a biztonság a munkavégzés során, hiszen nálunk megtanulhatja, hogy hogyan kerülje el a baleseteket fakitermelés közben.
  • Szeretne olyan munkát végezni, ahol nem kell egy irodában ücsörögnie, hanem valódi, fizikai munkavégzés történik.
  • Szívesen megtanulná a fakitermeléshez szükséges gépek biztonságos használatát.

Amennyiben Önnek is megtetszett a lehetőség, jelentkezzen hozzánk bizalommal fakitermelő képzésre, hiszen azzal csak jól járhat, ha egy újabb végzettséget szerez! Ha minket választ, akkor valódi tudást kap oktatóinktól – jöjjön el a fakitermelő képzésre Ön is!