(+36) 1 791 2525 | (+36) 1 791 2564 | info@tapis-oktatas.com | Ügyfélkapu
bclose

Hobbiállat-tenyésztő és -forgalmazó tanfolyam indul augusztus 16-án!

Tény, hogy rengeteg ember kedveli az állatokat. Közöttük sokan olyannyira rajonganak értük, hogy mindenképp olyan munkakörben helyezkednének el, ahol nap, mint nap állatokkal foglalkozhatnak. Szerencsére manapság nem nehéz ezt az álmot valóra váltaniuk az állatbarátoknak, ugyanis több olyan képzés is elérhető, és rövid időn belül elvégezhető, amik lehetőséget biztosítanak ahhoz, hogy munkájuk során élőlényekkel foglalkozhassanak. Ha Ön is rajong a kutyákért, macskákért, rágcsálókért, madarakért, és mindenképp olyan munkakörben helyezkedne el, ahol állatokkal foglalkozhat, vegyen részt hobbiállat-tenyésztő és -forgalmazó tanfolyamunkon!

Hobbiállat-tenyésztő és -forgalmazó tanfolyamunk 2019. augusztus 16-án indul. A képzésen minden olyan gyakorlati és elméleti tudást elsajátíthat, amire szüksége lesz később munkája során az állatok ellátásához, gondozásához. Tanfolyamunkon emellett olyan információkkal is gazdagodhat, amiket, ha van saját házi kedvence, vele kapcsolatban is tud majd otthon hasznosítani.

Előfordul, hogy páran megpróbálnak a hobbiállat-tenyésztő és -forgalmazó tanfolyam elvégzése nélkül elhelyezkedni állatkereskedésben vagy foglalkozni tenyésztéssel, azonban az állatok iránti rajongás nem elég a szakszerű ellátásukhoz. Képzésünk után Ön valóban érteni fog az állatokhoz, és tudni fogja, hogy az adott helyzetben pontosan milyen gondoskodásra van szükségük. A hobbiállat-tenyésztő és -forgalmazó tanfolyam elvégzése után akár saját vállalkozást is indíthat, így teljesen a maga útját járhatja az üzleti életben.

A hobbiállat-tenyésztő és -forgalmazó tanfolyamunk elvégzése után több munkalehetőség közül is válogathat. Jelentkezzen mihamarabb, hogy augusztus 16-án Ön is elkezdhesse a tanulást tanfolyamunkon! Amennyiben kérdései vannak a képzéssel kapcsolatban vagy szeretné leadni jelentkezését, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeink egyikén, munkatársaink mindenben szívesen segítenek Önnek!

Hozzászólások ( 0 )

Szóljon hozzá

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.