(+36) 1 791 2525 | (+36) 1 791 2564 | info@tapis-oktatas.com | Ügyfélkapu
bclose

Támogatott OKJ képzések 10%-os hozzájárulási költséggel

Sokan döntenek úgy, hogy szeretnének természetközeli munkahelyet és olyan munkát, aminek kézzelfogható eredménye van. Ennek a célnak a megvalósítására kiváló lehetőséget nyújt a mezőgazdaság területén történő elhelyezkedés. Ha valaki ezt a területet választja a tanulmányai befejezése után vagy pályát szeretne módosítani, akkor egy támogatott OKJ képzésen megteheti.

támogatott OKJ képzések indítása lehetővé tette, hogy az agrárágazat munkaerő pótlását ösztönözze. Mindenki, aki az adott csoportba tartozó OKJ képzésre jelentkezik, támogatásban részesül. A támogatás mértéke 90%-os, tehát a tanulóknak a képzési költségeknek csupán a 10%-át kell megfizetniük.

támogatott OKJ képzések közé tartozik minden olyan OKJ tanfolyam, ami agrárgazdasági képzésnek minősül. Az agrárgazdasági képzésekbe tartoznak azok az OKJ tanfolyamok, amiken erdőgazdálkodókat, élelmiszer feldolgozókat, mezőgazdasági termelőket képeznek.

Amennyiben Ön érdeklődik valamelyik szakma iránt az agrárgazdaság világából, úgy most itt az alkalom arra, hogy szinte ingyen kapjon magas színvonalú képzést. Forduljon bizalommal oktatási központunkhoz, ahol több olyan tanfolyam is szerepel a listán, ami a támogatott OKJ képzések csoportjába tartozik! Ilyen támogatott OKJ képzés például az aranykalászos gazda, a méhész vagy a fakitermelő is. Egy ilyen tanfolyamon való részvételnek megvan az az előnye, hogy a jelentkezőnek kevés idejét veszi el és még kevesebb pénzét emészti fel. Használja ki ezt a kínálkozó alkalmat arra, hogy szinte ingyen szerez egy új szakmát és lehetőséget nyer a fejlődésre úgy, hogy minimális befektetést kell rászánnia! Új ismeretekkel és hasznos tudással fog gazdagodni, amit a saját és mások javára fordíthat. Itt az alkalom, változtathat az életén és olyan hivatása lehet, amilyenre mindig is vágyott!

Forduljon bizalommal oktatási központunkhoz, és érdeklődjön az aktuális támogatott OKJ képzésekről! Jelentkezzen a szabad helyekre a honlapunkon szereplő elérhetőségeink bármelyikén! 

Hozzászólások ( 0 )

Hozzászólás letíltva.