(+36) 1 791 2525 | (+36) 1 791 2564 | info@tapis-oktatas.com | Ügyfélkapu
bclose

Támogatott agrárgazdasági képzések 10%-os költség hozzájárulással

A mezőgazdaság területén dolgozni és elhelyezkedni korábban nem tűnt túl vonzó ajánlatnak, de mára megváltoztak a dolgok. Egyre többen érzik úgy, hogy kiégtek abban a hivatásban, amit évtizedek óta űznek, felőrölte őket a megfeszített munkatempó, a monoton mókuskerék, amit a városi élet nyújtani tud. Sokan vágynak nyugalmasabb, lelassult tempójú, csendesebb életre és ezzel együtt egy új kihívásokkal teli, merőben más feladatokkal járó állásra. Vannak, akik mindent feladnak és vidékre költöznek, hogy ott kezdjenek új életet, állattenyésztéssel, növénytermesztéssel foglalkoznak és új örömöt lelnek az agrárgazdaság kínálta lehetőségekben.

Az átképzésre most támogatott OKJ képzéseken van lehetősége a jelentkezőknek. A támogatott OKJ képzések bármelyikén részt vevő jelentkezők most csak 10%-os költség hozzájárulással végezhetik el a kiválasztott OKJ képzést. Egy támogatott képzés hatalmas segítség azoknak, akiknek nincsen megtakarítása vagy nem szeretnének részletekben fizetni, és azoknak is ad egy lendületet, akik eddig bizonytalanok voltak abban, hogy belekezdjenek egy új szakma tanulásába vagy sem. A kedvezményt mindenki megkapja, aki a támogatott agrárgazdasági képzések és felkészítő tréningek egyikén szerez szakmai végzettséget. Erre a területre tartozik az élelmiszer-feldolgozó, az erdő gazdálkodó vagy a mezőgazdasági termelő. Lehet Önből méhész, lovász, aranykalászos gazda, hobbi állat tenyésztő vagy fakitermelő is, ha időben jelentkezik a támogatott OKJ képzések egyikére!

Amennyiben érdeklődik a támogatott képzések iránt, és szeretné elvégezni valamelyik tanfolyamot, akkor ne késlekedjen! Használja ki ezt a nagyszerű lehetőséget, és jelentkezzen támogatott OKJ képzéseink egyikére agrárgazdaság területen! Szívesen nyújtunk bővebb felvilágosítást, ha kapcsolatba lép velünk a weboldalunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!

Hozzászólások ( 0 )

Hozzászólás letíltva.