(+36) 1 791 2525 | (+36) 1 791 2564 | info@tapis-oktatas.com | Ügyfélkapu
bclose

Kutyakozmetikus tanfolyam: helyezkedjen el egy kreatív, változatos területen!

Manapság nem számít ritkaságnak, ha az emberek szakmát váltanak. Egyesek a fizetésük miatt hozzák meg ezt a döntést, mások szeretnék kiszámíthatóbbá tenni a jövőjüket a munka világában, sokan pedig egyszerűen csak izgalmasabb és változatosabb munkakörre vágynak. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, és attól sem riad vissza, hogy kitanuljon ehhez egy új szakmát, és még az állatokat is kedveli, ajánljuk figyelmébe kutyakozmetikus tanfolyamunkat

A kutyakozmetikus tanfolyam elvégzése után lehetősége van valóra váltani az álmát, mert egy olyan munkakörben helyezkedhet el, ahol nap, mint nap új élményekkel gazdagodhat. A kutyakozmetikus képzésre 2020. április 17.-ig tud beiratkozni, maga a tanfolyam pedig később fog indulni. Erről a tanulók időben kapnak majd értesítőt munkatársainktól. A képesítés megszerzésével nem csupán izgalmas foglalkozása lehet, hanem megalapozhatja a biztos jövőjét a munkapiacon, hiszen több lehetőség is rendelkezésre fog állni. Elhelyezkedhet alkalmazottként, vagy pedig elindíthatja saját vállalkozását. Ha ebben az opcióban gondolkodik, érdemes olyan településen vagy fővárosi kerületben üzletet nyitni, ahol jelenleg nem elérhető kutyakozmetikával kapcsolatos szolgáltatás. A kutyakozmetikus tanfolyamon minden olyan elméleti és gyakorlati tudást elsajátíthat, amire szüksége lehet ahhoz, hogy sikeres szakember váljon Önből. Felkészült, tapasztalt oktatók ismertetik a legfontosabb tudnivalókat a szakmáról, és olyan információkat is elárulnak a tanulóknak, amik nincsenek benne a tankönyvekben, mégis elengedhetetlenek a munkához. A kutyakozmetikus tanfolyamunkon garantált a minőségi, diákközpontú oktatás. 

Váltson Ön is egy kreatív, izgalma szakmára, adjon egy esélyt a kiszámíthatóbb jövőnek, ehhez pedig végezze el kutyakozmetikus képzésünket! A tanfolyamról bővebb információkat honlapunkon is találhat. Ha szeretne beiratkozni, vagy kérdései lennének a weboldalunkon olvasottakkal kapcsolatban, bátran forduljon hozzánk elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel válaszolnak az érdeklődők kérdéseire. 

Hozzászólások ( 0 )

Hozzászólás letíltva.