(+36) 1 791 2525 | (+36) 1 791 2564 | info@tapis-oktatas.com | Ügyfélkapu
bclose

Kutyakozmetikus tanfolyamunkon mindent megtanulhat a kutya ápolásról!

Sokan tűzik ki célul az életükben az állatokról történő gondoskodást. Egy állatról gondoskodni többféleképpen is lehet. A gyógyítás csak az egyik része annak, hogy a kis kedvencek jó közérzetét biztosítani lehessen. Az állatorvosok, kisállat gyógyászati asszisztensek munkája mellett a kutyakozmetikus tevékenysége is nélkülözhetetlen egy kutya egészsége és jóléte szempontjából.

kutyakozmetikus tanfolyam tehát egy nagyszerű lehetőség azoknak, akik állatokkal szeretnének foglalkozni, de nem kifejezetten a gyógyítás területén terveznek elhelyezkedni. A kutyakozmetikus tanfolyamunkon a képzés jelenleg e-learning, távoktatás és gyakorlati oktatás formájában valósul meg. Az elméleti anyagot minden tanuló elektronikus úton kapja kézhez és a saját időbeosztása szerint dolgozhatja fel. A gyakorlati órák már a megszokott rend szerint zajlanak, személyes részvétellel.

kutyakozmetikus tanfolyam lezárása a vizsga, aminek sikeres teljesítését követően a tanulók államilag elismert szakképzettséget szereznek, és elhelyezkedhetnek az adott területen. Egy szakmailag kiemelkedő szinten működő kutyakozmetika folyamatosan bővülő ügyfélkörrel sikeres vállalkozásként képes fennmaradni hosszú távon is.

Amennyiben szeretne tehát kisállatokkal dolgozni és ápolt bundájú, a gazdiknak is tetsző megjelenést kreálni a kis négylábúak számára, akkor jelentkezzen a kutyakozmetikus tanfolyamunkra! A kutyakozmetikus képzés behatárolt időn belül teljesíthető és ez alatt az idő alatt minden szükséges ismeretet el tudnak sajátítani a tanulók a trimmeléstől a kozmetikai szalon működtetéséig.

kutyakozmetikus tanfolyamra folyamatosan történik a jelentkezés, egészen addig nem marad le semmiről, ameddig a létszám be nem telik. Forduljon hozzánk bizalommal és legyen egyike azoknak a jelölteknek, akik kutyakozmetikussá képezhetik magukat nálunk!

kutyakozmetikus tanfolyamról további részleteket tudhat meg, ha kapcsolatba lép velünk a honlapon szereplő elérhetőségek egyikén! Egyeztessen időpontot a beiratkozáshoz!

Hozzászólások ( 0 )

Hozzászólás letíltva.