(+36) 1 791 2525 | (+36) 1 791 2564 | info@tapis-oktatas.com | Ügyfélkapu
bclose

Hobbiállat tenyésztő- és forgalmazó tanfolyam júliusban!

A munka világában sokan irodában dolgoznak, minden nap íróasztalnál végzik a feladataikat. Természetesen ez nem mindenki számára jelent vonzó lehetőséget, mert vannak olyanok is, akik inkább változatosabb, szabadabb munkakört képzelnek el maguknak. A Hobbiállat tenyésztő- és forgalmazó tanfolyamon megtanulhatja, hogy mit kell tudnia annak, aki állattenyésztéssel foglalkozik.

Azoknak ajánljuk a Hobbiállat tenyésztő- és forgalmazó tanfolyam elvégzését, akik nem íróasztalhoz kötött munkát szeretnének végezni és nem is kifejezetten emberekkel akarnak foglalkozni. Az állattenyésztés másfajta elhivatottságot és más jellegű feladatkört követel meg. Mindennél fontosabb, hogy a jelentkező szeresse az állatokat és érezzen affinitást napi szinten velük foglalkozni. Az állatok szeretete persze önmagában nem elég, de a gyakorlati és elméleti tudnivalókat a Hobbiállat tenyésztő- és forgalmazó tanfolyamon mindenkinek megtanítjuk.

Hobbiállat tenyésztő- és forgalmazó tanfolyam tantervéből is kiderül, hogy a kutya, macska, nyúl vagy egyéb kisállat tenyésztésével foglalkozó szakembernek sajátos az időbeosztása. Igazodnia kell az állatok napirendjéhez, ha kell hajnalban kelni és elvégezni az etetéssel, sétáltatással, takarítással kapcsolatos feladatokat. Szinte mindig vannak olyan elintéznivalók, amiket a szabadban kell elvégeznie, tehát többnyire mozgalmas és változatos lesz a munkaköre. Aki erre vállalkozik, annak magának is otthonosan kell mozognia a természetben, az állatok között. Gondoskodásra való hajlam és felelősség érzet, elkötelezettség és kitartás, ezek az előfeltételei a Hobbiállat tenyésztő- és forgalmazó tanfolyamon való részvételnek.

A júliusban induló, 400 órás Hobbiállat tenyésztő- és forgalmazó tanfolyam Önnek is nagyszerű lehetőség egy új karrier elindítására. Jelentkezzen, ha lát fantáziát az állattenyésztésben hosszú távon és kezdjen bele a tanulásba már most!

Hobbiállat tenyésztő- és forgalmazó tanfolyamról bővebb felvilágosítást adunk a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén! 

Hozzászólások ( 0 )

Hozzászólás letíltva.