(+36) 1 791 2525 | (+36) 1 791 2564 | info@tapis-oktatas.com | Ügyfélkapu
bclose

Gyümölcspálinka gyártó tanfolyam és fakitermelő tanfolyam: 2020 őszén induló OKJ tanfolyamok!

Van már komoly terve őszre? Karrierrel kapcsolatban szeretne előrelépést elérni, esetleg gyökeres változtatást tervez a munka területén? Egy új szakmát is megtanulhat és hivatalosan elismert oklevelet is szerezhet, amivel le tud helyezkedni az adott területen.

Ne halogassa a döntést, vágjon bele már idén ősszel, mert lehet, hogy később már nem lesz rá lehetősége! Abban az esetben biztosan nem lesz már második esélye, ha gyümölcspálinka gyártó tanfolyamra vagy fakitermelő tanfolyamra szeretne jelentkezni. 

Az OKJ képzésben markáns változások lépnek életbe a jövő évtől kezdve, ami azt is jelenti, hogy bizonyos képzések lekerülnek a listáról. Ezek közé a tanfolyamok közé tartozik a gyümölcspálinka gyártó tanfolyam és a fakitermelő tanfolyam is. Év végéig még van ideje feliratkozni arra a listára, ami a fentebb felsorolt képzésekre regisztrálók névsorát foglalja magában. 2021 januárjától viszont a képzések, több, más tanfolyammal együtt nem végezhetőek el OKJ tanfolyam keretében.

A gyümölcspálinka gyártó tanfolyam és a fakitermelő tanfolyam utolsó turnusai ez év őszén indulnak. Fogy az idő és ezzel együtt a szabad helyek is. Ne késlekedjen és iratkozzon be hozzánk, hogy pár hét múlva el tudja kezdeni a kiválasztott képzést!

Mindkét szakma gyakorlati feladatokat rejt magában, ezért azoknak a jelentkezőknek ajánljuk a tanfolyamok elvégzését, akik biztosak abban, hogy nem irodai munkára vágynak. A gyümölcspálinka gyártó tanfolyamot elvégzők saját termék előállításába is belefoghatnak, megismerhetik a gyümölcs feldolgozás lépéseit. A fakitermeléssel foglalkozók pedig részt vehetnek a kertek, közterületek, parkok rendben tartásában, biztonságosabb, szebb környezetet teremthetnek maguknak és másoknak.

gyümölcspálinka gyártó tanfolyam és a fakitermelő tanfolyam ősszel indul, ne maradjon le! Szeretne még több információt kapni a gyümölcspálinka gyártó tanfolyamról és a többi képzésről, ami érdekli? A megadott elérhetőségeink egyikén vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje kollégáink segítségét a tájékoztatáshoz, jelentkezéshez! 

Hozzászólások ( 0 )

Hozzászólás letíltva.