(+36) 1 791 2525 | (+36) 1 791 2564 | info@tapis-oktatas.com | Ügyfélkapu
bclose

Kisállatgyógyászati asszisztens tanfolyam 2020-ban utoljára!

Szeretne belevágni valamibe, egy olyan szakmába, amit szeret, de ugyanakkor mások számára is jót tesz vele? A gyógyítás egy ilyen szakma, ami embereknek és állatoknak is segítséget tud nyújtani. Nem véletlenül annyira népszerű a kisállatgyógyászati asszisztens tanfolyamunk sem!

kisállatgyógyászati asszisztens tanfolyamon minden tanuló olyan szakemberré tudja képezni magát, aki az állatorvos nélkülözhetetlen jobb keze és az állatgyógyászat területén értékes munkát végez. Az állatorvos asszisztenseként fontos feladatokat lát el, amikkel hozzájárul a kezelésre, vizsgálatra megjelent állat gyógyításhoz.

kisállatgyógyászati asszisztens tanfolyamra idén még jelentkezhet, de már csak egyetlen lehetősége van arra, hogy asszisztenssé képezze magát. A kisállatgyógyászati asszisztens tanfolyamunk utolsó indulása idén, december 20-án történik meg, ezért, ha komolyan gondolja, hogy ezen a területen szeretne elhelyezkedni, ne késlekedjen és jelentkezzen!

A képzés 200 órát vesz igénybe, ez alatt a 200 óra alatt pedig elméleti és gyakorlati órákon, hétköznap és hétvégén fognak megismerkedni a tanulók a kisállatgyógyászati asszisztens tanfolyam minden moduljával. Nem csak arra tanítják meg őket az oktatók, hogy hogyan kell helyen tartani az állatot a vizsgálat közben. Ezen kívül az ügyviteli, jogi ismeretek vagy a kisállat egészségtan is helyet kap a tananyagban. Viszonylag rövid időn belül mindent tudni fog ahhoz, hogy jó szakember váljon Önből és az állatorvossal együttműködve gyógyítsák a sérült, beteg pácienseket!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a kisállatgyógyászati asszisztens tanfolyam iránt és szeretné még ebben az évben elkezdeni a tanulást, hogy hamarosan el tudjon helyezkedni az állatgyógyászatban, jelentkezzen hozzánk! Idén, utoljára van lehetősége az általunk hirdetett kisállatgyógyászati asszisztens tanfolyamra jelentkezni! December 20-án indul a képzés, ne maradjon le! A honlapunkon szerepelnek az elérhetőségeink, keressen minket bizalommal további tájékoztatásért!

Hozzászólások ( 0 )

Hozzászólás letíltva.