(+36) 1 791 2525 | (+36) 1 791 2564 | info@tapis-oktatas.com | Ügyfélkapu
bclose

Kutyakozmetikus tanfolyam 2020-ban utoljára OKJ keretek között!

Kutyakozmetikus tanfolyamunk nemsokára indul, 2020-ban utoljára, méghozzá OKJ keretek között! Ha szereti az állatokat és mindig is érdekelte a kutyakozmetikus szakma, akkor most nem szabad sokáig haboznia, ugyanis december 12-én indul az idei utolsó tanfolyamunk, melyen OKJ-s bizonyítványt kaphat a megszerzett tudásáról.

kutyakozmetikus tanfolyamon mindent megtanulhat, amit egy profi szakembernek tudnia kell. A rövid- és hosszú szőrű kutyák kozmetikáján túl a kültakaró teljes ápolását elsajátíthatja és természetesen a saját szalon működtetéséhez szükséges tudást is megszerezheti. Kutyakozmetikus tanfolyamunkra a beiratkozás folyamatos a létszám beteléséig, ezért érdemes mielőbb felvenni velünk a kapcsolatot. A beiratkozás előre egyeztetett időpontban történik.

Amennyiben kérdése lenne kutyakozmetikus tanfolyamunkkal kapcsolatban, bátran forduljon hozzánk! Ha pedig úgy döntött, hogy jelentkezik és elsajátít egy új szakmát, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot mielőbb, hogy még biztosan beleférjen a létszámkeretbe! 

Hozzászólások ( 0 )

Hozzászólás letíltva.