(+36) 1 791 2525 | (+36) 1 791 2564 | info@tapis-oktatas.com | Ügyfélkapu
bclose

Kisállatgyógyászati asszisztens képzés:legyen az orvos jobbkeze!

A kisállatgyógyászati asszisztens képzésen megtanulhatják a jelentkezők, hogyan válhat belőlük jó állatorvosi asszisztens. Egy asszisztensnek fontos szerep jut az állatgyógyászat világában, annak ellenére, hogy az állatorvos az, aki a tényleges vizsgálatot és a kezeléseket elvégzi. Egy megbízható asszisztens nélkül azonban nem lehet sikeres a kezelés, mert szükség van hozzáértő segítőre is, aki közreműködik az állatok ellátásában.

kisállatgyógyászati asszisztens képzésen megtanítjuk a tanulóknak, hogyan váljon belőlük az állatorvos jobb keze, egy olyan kolléga, akivel minden nap hatékonyan együtt tudnak működni a beteg, sérült állatok gyógyításában. A sikeres együttműködéshez önmagában nem elég a jó szándék és az állatok szeretete, szükség van arra is, hogy a megfelelő ismeretekkel rendelkezzen minden kolléga és elhivatott legyen.

kisállatgyógyászati asszisztens képzés nem vesz igénybe éveket, elég csupán 60 elméleti óra és 140 gyakorlati óra teljesítése. A 200 órás tanfolyam ideje alatt mindent megtanítunk, amire szüksége lesz a leendő asszisztenseknek ahhoz, hogy megbízhatóan az állatorvos keze alá dolgozhassanak.

kisállatgyógyászati asszisztens képzésen megtanítjuk, pontosan miben és hogyan tud segíteni egy állatorvosi asszisztens a vizsgálatok, kezelések, műtétek alatt, de az állatok ellátására, helyes tartására és gyógyszerezésére is adunk erre vonatkozó oktatást. A kisállatgyógyászati asszisztens képzésen tanultak felhasználásával eredményes vizsgát tehet a tanfolyam végén minden résztvevő. A sikeres vizsgát igazoló dokumentum felmutatásával bármelyik állásinterjún kiváló teljesítményt nyújthat és elnyerheti a megpályázott pozíciót. 

Az asszisztens foglalkoztatása egyes helyeken ajánlott, máshol egyenesen kötelező, így szinte bármelyik orvosi rendelőben, kisállat kórházban vagy klinikán el tudnak helyezkedni a nálunk kisállatgyógyászati asszisztens képzést elvégzett tanulók. Lépjen kapcsolatba velünk a honlapon megadott elérhetőségeinken további információkért a kisállatgyógyászati asszisztens tanfolyamról!

Hozzászólások ( 0 )

Hozzászólás letíltva.