(+36) 1 791 2525 | (+36) 1 791 2564 | info@tapis-oktatas.com | Ügyfélkapu
bclose

Kutyakozmetikus tanfolyam nyári kezdéssel!

kutyakozmetikus tanfolyamot már a nyáron is elkezdheti, ha az a terve, hogy nyaralás helyett inkább egy új szakmát szeretne megszerezni! A nyár a pihenés és a kikapcsolódás ideje, de akár egy tanfolyam elvégzése is beleférhet, ha valakinek az a terve, hogy eredményesen töltse a nyári hónapokat.

A nyár közepén indul az egyik tanfolyamunk, ami kutyakozmetikus szakemberek képzésére fókuszál. Ön is ott lehet a tanulók között, ha komolyan elhatározta, hogy új szakmát szeretne tanulni, bővíteni az ismereteit. Amennyiben olyan tanfolyamot keres, amit belátható időn belül sikeresen el lehet végezni és ami valóban hasznos ismeretekkel, gyakorlatban is alkalmazható tudással látja el, akkor érdemes az általunk indított kutyakozmetikus tanfolyamot közelebbről is megnéznie.

Forduljon bizalommal a kollégáinkhoz és jelentkezzen hozzánk, mielőtt lezárul a határidő! A nyarat úgy zárhatja le, hogy nemcsak pihenéssel, töltötte, hanem sokoldalúbb is lett és akár saját vállalkozásba is foghat, ha a vizsgát teljesíti. A kutyakozmetikus tanfolyam időtartama 320 óra, ami különböző helyszíneken, elméleti és gyakorlati oktatással vegyesen zajlik. Amikor a tanfolyam lezárul, már csak a vizsga van hátra.

Sokan tartanak attól, hogy újra iskolapadba üljenek, főleg akkor, ha régen nem tanultak már semmit. A kutyakozmetikus tanfolyamon azonban nem kell szóban számot adnia arról, hogy mit sajátított el az órákon, ugyanis a számonkérésen nincsen szóbeli vizsga. Csak egy központi, írásbeli tesztet kell kitöltenie minden tanulónak, aki sikeresen eljutott a vizsgáig.

A sikeres teszt után már csak az oklevél átvétele van hátra. Kutyakozmetikus lett Önből! Váltsa valóra a terveit, ne hagyja veszni az álmait! Egy tanfolyamra van attól, hogy azt csinálja, amit szeret, hogy saját vállalkozást vihessen és sikeres üzlete legyen!

kutyakozmetikus tanfolyamaink több alkalommal is indulnak, ha lemaradt egy határidőről, ne aggódjon, lesz még új oktatás. Tájékozódjon a kutyakozmetikus tanfolyamról az egyik elérhetőségünkön!

Hozzászólások ( 0 )

Hozzászólás letíltva.