(+36) 1 791 2525 | (+36) 1 791 2564 | info@tapis-oktatas.com | Ügyfélkapu
bclose

Kutyakozmetikus képzés 2021 szeptemberében is!

Kutyakozmetikus képzésben már most ősszel is részt vehet, ha jelentkezik a szeptemberi tanfolyamunkra! Nem tud dönteni a több helyen is elérhető képzések között? Válassza a nálunk induló tanfolyamot, ha egy jól hasznosítható tudást kínáló szakmai képzést keres!

kutyakozmetikus képzésen tanultakat azonnal az oklevél megszerzése után hasznosítani tudja, amint talál olyan pozíciót, ami megfelel a képesítésének. Milyen feladatokat tud ellátni egy kutyakozmetikus? A kutyakozmetikus feladata, ahogyan a tanfolyamon is világossá válik, nem kizárólag az állatok szőrének ápolása. Ő gondoskodik arról, hogy a gazdi kívánságai és az állat igényei találkozzanak és egy gondozott, boldog kutyus kerüljön ki a kezeiből. Az állat fürdetése, ápolása, kozmetikai ellátása a kutya fajtája, annak igényei alapján történik, akár évszakhoz kötődően.

kutyakozmetikus képzést elvégző, okleveles szakemberből sikeres vállalkozó válhat, aki saját üzletet tud felvirágoztatni. Ha Önnek is ilyen és ehhez hasonló tervei vannak, akkor ne várjon tovább, hanem már szeptemberben kezdje meg a tanulmányait!

kutyakozmetikus képzésünk a fővárosban és vidéken is rendelkezik gyakorlati helyszínekkel, többek között Szolnokon, Békéscsabán, ennek köszönhetően nem csak a budapesti lakosoknak kedvező választás. Szeretettel várjuk azokat a tanulókat, akik behatárolható időn belül szeretnének megfizethető oklevelet szerezni és megalapozott szakma tudást elsajátítani! Az általunk rendszeresen indított kutyakozmetikus képzés összesen 320 tanórában tanítja meg a legkorszerűbb tananyagot elméletben és gyakorlatban a jelentkezőknek.

Miért várna tovább, kezdje meg Ön is szeptemberben a tanulmányait, ha elhatározta magát és szerezzen szakmát rövid időn belül az állatgondozás területén! A szeptemberben induló kutyakozmetikus képzésről és általában a tanfolyamról további felvilágosítást kérhet minden érdeklődő az irodánktól. A honlapon szerepelnek a tanfolyam elérhetőségei, lépjen velünk kapcsolatba minél hamarabb telefonon vagy emailben!

Hozzászólások ( 0 )

Hozzászólás letíltva.