(+36) 1 791 2525 | (+36) 1 791 2564 | info@tapis-oktatas.com | Ügyfélkapu
bclose

Állatorvosi asszisztens képzés 2022-ben!

Az állatorvosi asszisztens képzésünkön stabil alapokat szerezhet az elhelyezkedéshez! Az állatorvosi asszisztens képzés a kisállatgyógyászati asszisztens képzés új neve!

Az eddigi képzés ugyanaz marad, csupán a neve változott meg. Továbbra is várjuk azokat a jelentkezőket, akik szeretnének állatgyógyítással foglalkozni és segíteni az állatok ellátását állatorvos keze alá dolgozva! Tanuljon nálunk, ha nemcsak szereti az állatokat, hanem szeretne tenni is értük! Az elméletre és a gyakorlatra egyaránt fókuszáló állatorvosi asszisztens képzésen mindent megtanítunk ahhoz, hogy Ön is kiemelkedő eredményeket tudjon elérni a leendő szakmájában!

Az állatorvosi asszisztens képzést elvégző tanulók a későbbiekben jelentkezhetnek olyan pozíciók betöltésére, amik az orvos munkáját segítik. Az új elnevezés egy változással jár. Az állatorvosi asszisztens képzésen már nemcsak kisállatok ellátását tanulják a résztvevők, hanem a haszonállatok gyógyításában való segédkezést is.

A tanfolyamelvégzését tehát minden jelentkezőnek ajánljuk, aki eldöntötte, hogy az állatgyógyászat érdekli és ezen a területen szeretne elhelyezkedni asszisztensi pozícióban. Az állatorvos mellett, az orvos jobbkezeként nem csupán orvosi intézményben segédkezhet a gyógyításban és az ellátásban, de akár terepen is dolgozhat. Az állatorvosi asszisztens képzés tehát egy ragyogó lehetőség azoknak, akik változatos, kihívásokkal teli, minden nap más élményt tartogató munkakörben szeretnék kipróbálni magukat. Az állatorvos és az asszisztens munkája ilyen. A tanfolyamon minden ismeretet el tud sajátítani ahhoz, hogy sikeres vizsgát tegyen. Legyen az állatorvosi asszisztens képzés új résztvevője Ön is és váljon képzett asszisztenssé!

Forduljon bizalommal az egyik kollégánkhoz, ha tanulni szeretne az egyik tanfolyamunk diákjaként! Minden érdeklődőnek segítünk abban, hogy megkapja a szükséges információkat a jelentkezéshez! A honlapon szerepel minden elérhetőségünk. Tanuljon nálunk, szerezzen egy olyan szakmát, amivel az állatokon tud segíteni!

Hozzászólások ( 0 )

Hozzászólás letíltva.