(+36) 1 791 2525 | (+36) 1 791 2564 | info@tapis-oktatas.com | Ügyfélkapu
bclose

Aranykalászos gazda képzés a földvásárlással kapcsolatban is!

Aranykalászos gazda képzés, minőségi szolgáltatás keretein belül. Ha földvásárlás előtt áll, jelentkezzen hozzánk, így ezután nem lesznek akadályok!

Sokakat foglalkoztat a földvásárlás gondolata, ugyanis szeretnék valamibe befektetni a megspórolt pénzüket, és úgy vélik, hogy számukra ez a legkedvezőbb út. Amit fontos tudni ezzel kapcsolatban, hogy a nyilvántartásba vételhez mezőgazdasági vagy erdészeti szakirányú végzettségre van szükség. Sokan választják ehhez a legegyszerűbb utat, ami az aranykalászos gazda képzés, ám nem mindegy, hol végzik el a tanfolyamot az érintettek. Amennyiben Ön is régóta gondolkodik a földvásárláson, és fontosnak tartja, hogy a képzés színvonalas és informatív legyen, jelentkezzen aranykalászos gazda képzésünkre, és szerezze meg nálunk államilag elismert bizonyítványát!

Az aranykalászos gazda képzésért mindenképp megéri hozzánk jelentkezni, ugyanis garantáltan nem lesz hiányérzete az oktatással kapcsolatban, mert a fő célunk az, hogy a résztvevőknek használható tudást adjunk át. Az utóbbi időszakban igen sokat lehetett hallani a képzési rendszer átalakításáról, új elvárásairól. Oktatási központunknak lényeges, hogy a tanfolyamokat, így az aranykalászos gazda képzést is az aktualitásoknak megfelelően alakítsuk, és biztosítsuk az érdeklődőknek, így nálunk a bizonyítványát az új rendszerben szerezheti meg. Ezzel számos kellemetlenséget elkerülhet, végzettsége százszázalékban meg fog felelni a mostani követelményeknek. Kollégáink segíteni fognak abban, hogy Ön könnyebben eligazodjon az új információk között. Biztosan elégedett lesz az oktatással és a munkatársak által nyújtott útmutatással.

Az aranykalászos gazda képzést színvonalas szolgáltatás keretein belül biztosítjuk. Jelentkezzen mihamarabb, és szerezze meg nálunk a bizonyítványát, majd valósítsa meg álmait! Honlapunkon bővebb információkat is találhat a tanfolyamról. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Hozzászólások ( 0 )

Hozzászólás letíltva.