(+36) 1 791 2525 | (+36) 1 791 2564 | info@tapis-oktatas.com | Ügyfélkapu
bclose
Lovastúra- vezető

 

Lovastúra- vezető tanfolyam

A tanfolyam jelenleg nem elérhető, megértését és türelmét köszönjük!

Érdeklődni Bank Csabánál lehet a 0630/609-3525-ös számon.

tapis-oktatas.com.aug

A lovaglás nem csak szórakozás, terápia is!

Az ember és a ló kapcsolata már évszázadok óta tart, és a mai napig jelen van – nem véletlenül léteznek lovas terápiák, amelyekkel a beteg gyermekeket és felnőtteket egyaránt sikeresen lehet gyógyítani.

A lovastúra-vezető képzés azért is olyan népszerű, mert ez a különleges viszony a lovastúrák alkalmával is érzékelhető. A lovak nyugtatóan hatnak az emberre – ez azoknál lehet igazán hasznos, akik valamilyen lelki betegséggel, például depresszióval küzdenek.

A lovak különleges kapcsolatot alakítanak ki a lovasukkal, amit a lovastúra-vezető képzés során a tanulók is megtapasztalhatnak. A túra során belovagolt terep is segít ennek a köteléknek a megerősítésében. Minden a kölcsönös bizalmon múlik, tehát ha a lovas úgy érzi, hogy megbízhat a lóban, a ló is így fog tenni.

Ha Ön is szeretné átélni ezt a különleges köteléket, iratkozzon be Lovastúra vezető képzésünkre, sőt mi több, ezt a lovastúrákon részt vevőknek is megtaníthatja, amivel még sikeresebb lesz egy-egy természeti barangolás! További információkért tekintse meg honlapunkat!

 

Miért jó lovastúra-vezetőnek lenni?

A lovastúra-vezető nem tartozik az egyszerű munkák közé. Számtalan dologra kell egyszerre figyelni, szót kell érteni a lovakkal és az emberekkel is. Egy egész napos lovaglás önmagában is megterhelő fizikailag, ráadásul a vezetőre óriási felelősség  hárul a túra résztvevői felé. Sokszor megnehezíti az időjárás is a körülményeket és bármikor adódhat váratlan helyzet, amit a vezetőnek kell megoldania. Mindezek mellett a lovastúra-vezető egy gyönyörű foglalkozás, de leginkább egy életmód.

Elengedhetetlen a lovak szeretete, mindhárom jármódban biztos lovagló tudás, tájékozódó képesség és kiváló kapcsolatteremtő képesség az emberekkel is. A lovastúra-vezető nem csak végigvezet egy hosszú túrát, hanem egyfajta vendéglátóként is viselkedik. A foglalkozás jellegéből adódóan rengeteg embert ismerhet meg, gyönyörű helyekre juthat el, miközben abszolút változatos munkát végez.

Ha szeretné Ön is elsajátítani ezt a nagyszerű szakmát, rendelkezik érettségivel és rajtengedély szintű lovas tudással, jelentkezzen lovastúra-vezető képzésünkre!

lovastúra-vezető képzés