(+36) 1 791 2525 | (+36) 1 791 2564 | info@tapis-oktatas.com | Ügyfélkapu
bclose

Szeretné tovább mélyíteni fakitermelő tudását? Szeretettel várjuk lakott területi fakitermelői tanfolyamunkon!

tapis-oktatas-com181130Mint más hivatások, úgy a fakitermelés kapcsán is lehetőség van arra, hogy az ebben az ágazatban dolgozók tovább mélyítsék tudásukat. Ez fontos annak érdekében, hogy minél sokrétűbb feladatokat elláthassanak munkájuk során. Ha Ön is fakitermelőként dolgozik, vagy hasonló munkakörben tevékenykedik és szeretné továbbfejleszteni magát, vegyen részt lakott területi fakitermelői tanfolyamunkon!

A lakott területi fakitermelő tanfolyam célja, hogy a résztvevők a már megszerzett fakitermelő tudásukat elmélyítve felkészüljenek a lakott területen történő munkavégzésre. Többek között megtanulhatják, hogy lakott területen a különböző eszközökkel hogyan lehet fakitermelést végezni, illetve hogy miképpen lehet a különleges alakú és helyzetű fákat dönteni.

A lakott területi fakitermelő tanfolyam elsősorban azoknak ajánlott, akiknek a munkája során szüksége lehet arra, hogy például speciális küllemű és helyzetű fákat döntsön ki, vagy kézi és gépi fakitermelő eszközöket használjon. A tanfolyam ajánlott a tűzoltóságnál dolgozók számára is, és azoknak is, akik lakott területen motorfűrésszel, kézi eszközökkel vagy más berendezésekkel szeretnének fakitermelést végezni.

Ha érdekelné a lakott területi fakitermelő tanfolyam, jelentkezzen bátran elérhetőségeinken!

 

Hozzászólások ( 0 )

Szóljon hozzá

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.