(+36) 1 791 2525 | (+36) 1 791 2564 | info@tapis-oktatas.com | Ügyfélkapu
bclose

Ne várja meg a szeptembert a tanulással!

tapis-oktatas-com-19jan

Nagyon sokan gondolják azt, hogy egy szakma tanulásával szeptemberig kell várniuk, aminek többnyire azért nem örülnek, mert szeretnék mihamarabb elkezdeni. Ha Ön is így érzi, és olyan tanfolyamot keres, ami nem az őszi időszakban indul, ismerkedjen meg a február 8.-án induló motorfűrész kezelő, illetve fakitermelői tanfolyamainkkal!

Motorfűrész kezelő, illetve fakitermelő tanfolyamaink elvégzése után akár már az év vége felé új alapokra helyezheti a jövőjét. Bármelyik tanfolyam mellett is dönt, biztos lehet abban, hogy el fog tudni helyezkedni az adott területen. Tanfolyamainkon valóban hasznos tudásra tehet szert, aminek köszönhetően kiváló szakember válhat Önből, így garantáltan nélkülözhetetlen lesz a faiparban.

A motorfűrész kezelő, illetve a fakitermelő tanfolyamokon olyan információkat is hallhat, amik nemcsak a szakmai fejlődését segítik elő, hanem a hétköznapokban is hasznosíthatja őket. Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretne jelentkezni február 8.-án induló tanfolyamaink egyikére, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Hozzászólások ( 0 )

Szóljon hozzá

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.