(+36) 1 791 2525 | (+36) 1 791 2564 | info@tapis-oktatas.com | Ügyfélkapu
bclose

Mit kell tudni a hobbiállat-tenyésztő és -forgalmazó tanfolyamról?

Cégünk, a Tapis Oktatási Központ hobbiállat-tenyésztő és -forgalmazó tanfolyamot indít 2019. augustus 16.-án, de természetesen nem ez az utolsó időpont; a későbbiekben is lehet számítani erre a tanfolyamra, illetve az újraindítására. Amennyiben Ön is érdeklődik a hobbiállat-tenyésztő és -forgalmazó tanfolyam iránt, olvassa el alábbi cikkünket, amelyből minden fontos információt megtudhat róla!

Aki kedveli az állatokat, az valószínűleg szívesen helyezkedne el olyan munkakörben, amiben velük foglalkozhat, ám lényeges, hogy az ilyen munkák elvégzéséhez szakképesítés szükséges. A hobbiállat-tenyésztő és -forgalmazó tanfolyamon ilyen szakképesítést lehet szerezni, vagyis aki sikeresen végzi el, annak lehetősége nyílik arra, hogy beteljesíthesse az álmait, és állatokkal foglalkozhasson. Nem csupán a tenyésztéshez lesz meg a tudása, de akár a hobbiállatok értékesítésében is részt vehet, vagyis nyithat állatkereskedést, de akár az állateledelek forgalmazását is választhatja hivatásaként.

És hogy mit tehet a hobbiállat-tenyésztő és -forgalmazó tanfolyam elvégzése után? Állatjólléti és higiéniai feladatokat láthat el, emellett a takarmányozás, a takarítás, a tenyésztés, vagyis a szaporítás is az Ön feladatai közé fog tartozni, de természetesen a vállalkozás feltételeinek megteremtése és a kereskedés is Önre hárul. Mindezeket a feladatokat felelősségteljesen kell majd végeznie, hiszen az állatok jóléte kiemelten fontos, de a vásárlóira is kiemelt figyelmet kell fordítania, sőt, az Ön által értékesített állatok későbbi sorsát is figyelemmel kell kísérnie a biztonságuk érdekében!

Ha felkeltettük az érdeklődését a hobbiállat-tenyésztő és -forgalmazó tanfolyam iránt, akkor érdeklődjön nálunk induló tanfolyamainkról megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink szívesen válaszolnak felmerülő kérdéseire, majd együtt elkezdhetjük a közös munkát annak érdekében, hogy Önből is sikeres hobbiállat-tenyésztő és -forgalmazó válhasson!

Hozzászólások ( 0 )

Szóljon hozzá

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.