(+36) 1 791 2525 | (+36) 1 791 2564 | info@tapis-oktatas.com | Ügyfélkapu
bclose

Következő kisállat-gyógyászati asszisztens tanfolyamunk november 9-én indul!

Kedveli az állatokat, és ahogy csak tud, segít nekik? Szeretné, ha ez a szenvedélye az egész életét áthatná? Akkor van az Ön számára egy remek hírünk: a következő kisállat-gyógyászati asszisztens tanfolyamunk november 9-én indul!

Egy állatbarátnak – ha a hivatásává szeretné tenni az állatokkal való foglalkozást – akad néhány lehetősége a számára legmegfelelőbb munka kiválasztása terén. Természetesen mindig ott a lehetőség, hogy egy állatmenhelyen önkénteskedjen, de a legszebb, állatokhoz kapcsolódó hivatás mégiscsak az állatorvosé. Igen ám, de az állatorvosi egyetem elvégzéséhez több évre van szükség, és ez még egyáltalán nem garancia arra, hogy ténylegesen állatokkal foglalkozhat majd, hiszen a magánpraxisok létrehozásához igen komoly áldozatok meghozására van szükség. Ha viszont nem cél az orvosi diploma, de egy rendelőben szeretne dolgozni, akkor egy kisállat-gyógyászati asszisztens tanfolyam elvégzése kiváló megoldás lehet erre a problémára!

A kisállat-gyógyászati asszisztens tanfolyam azoknak ajánlott, akik érdeklődnek az állatok és a gyógyászat iránt. Oktatóink elismert szakemberek, akik figyelmet fordítanak arra, hogy minden tudásukat a lehető legmagasabb szinten adják át. A tanfolyam elvégzésével Ön jogosulttá és képessé válik arra, hogy elvégezze a kisállat-gyógyászat területén felmerülő feladatokat, megkönnyítse az állatorvos munkáját, és segédkezzen az állatok gyógyításában. Természetesen emellett állatmenhelyeken is vállalhat munkát, mint gondozó, de akár állat-egészségügyi szaktechnikusi, vagy boncolási asszisztensi állásokra is pályázhat.

A november 9.-én induló kisállat-gyógyászati asszisztens tanfolyamra még van néhány hely; ne maradjon le! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, adja be jelentkezését, és végezze el nálunk a kisállat-gyógyászati asszisztens tanfolyamot, hogy azzal foglalkozhasson, amire igazán vágyik! Ha kérdése lenne a tanfolyamról, vagy a jelentkezés menetéről, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Hozzászólások ( 0 )

Hozzászólás letíltva.