(+36) 1 791 2525 | (+36) 1 791 2564 | info@tapis-oktatas.com | Ügyfélkapu
bclose

Tudjon meg többet támogatott képzéseinkről!

Ha az ember szeretné magát tovább épezni egy adott területen, manapság már rengeteg képzés, iskola közül válogathat. Ezek között találhatók olyan képzések, amik teljesen ingyenesek, és léteznek tandíjasok is. Az iskolák és a kormány igyekszik csökkenteni a tandíjjal kapcsolatos terheket különböző támogatásokkal, azért, hogy ne legyen anyagi akadálya a továbbtanulásnak. Amennyiben Ön agrár szakképesítéssel kapcsolatos kedvező tanulási lehetőséget keres, tájékozódjon támogatott képzéseinkről!

A VP1-1.1.1-17-es „Agrárgazdasági képzések és felkészítő tréningek” projekt az agrárgazdaság

szereplői számára az országos képzési jegyzék szerinti agrár szakképesítéseken való részvételre nyújt lehetőséget, kedvező feltételekkel. A képzésben résztvevők 10%-os költség hozzájárulással szerezhetnek szakmai végzettséget, ez pedig óriási könnyebbséget jelent a leendő diákoknak, hiszen a tandíj töredékéért vehetnek részt az órákon. A képzésekre mezőgazdasági termelők, erdőgazdálkodók, élelmiszer-feldolgozó tevékenységet végzők jelentkezhetnek.

A 10% költség hozzájárulás segítséget nyújthat abban, hogy például részt vegyen aranykalászos gazda tanfolyamon vagy gyümölcspálinka gyártó tanfolyamon, falusi vendéglátás képzésen. 2019. december 13.-tól gyümölcspálinka gyártó képzés és falusi vendéglátás tanfolyam indul, december 20.-tól szeretnénk elindítani az aranykalászos gazda tanfolyamot, így akár már idén kedvező feltételekkel tanulhat. A 10% költség hozzájárulással kapcsolatos támogatás célja, hogy az agrárágazat humán hátterét fejlessze, ez pedig fontos szerepet tölt be abban, hogy a jövőben vidéki területek gazdaságilag fejlődjenek.

Ha szeretne részt venni a képzések egyikén, családi gazdálkodónak, egyéni vállalkozónak, őstermelőnek, vagy agrártevékenységet végző vállalkozás tulajdonosának kell lennie. A képzésen a vállalkozás vezető tisztségviselője vagy az általa képzésre kijelölt alkalmazottja vehet részt. Családi gazdálkodó ügyfél esetén a családi gazdaság vezetője vagy tagja, mint meghatalmazott jelentkezhet, létszám korlátozás nélkül. Ha bármelyik lehetőség felkeltette az érdeklődését, és jelentkezne, vagy kérdései lennének a 10% költség hozzájárulással kapcsolatban, keressen bennünket elérhetőségeinken!

Hozzászólások ( 0 )

Hozzászólás letíltva.