(+36) 1 791 2525 | (+36) 1 791 2564 | info@tapis-oktatas.com | Ügyfélkapu
bclose

Kutyakozmetikus tanfolyamunkon mindent megtanulhat egy népszerű szakmáról!

Amikor a nyárnak vége, beköszönt az ősz, méghozzá sokak számára egy teljesen új kezdettel. Ilyenkor indulnak a tanfolyamok, továbbképzések. Vannak, akik új állást foglalnak el vagy új szakmát kezdenek tanulni. Ha Önnek is vannak ilyen tervei, készüljön fel időben és jelentkezzen olyan tanfolyamra, amin olyan szakmával ismertetik meg, amit szívesen tanulna, csinálna!

Aki állatokkal szeretne foglalkozni, annak jó lehetőség a szeptember 18-án induló kutyakozmetikus tanfolyamunk. A kutyakozmetikus tanfolyam elvégzését azoknak ajánljuk, akik inkább az állatok ápolásához, csinosításához éreznek kedvet, nem pedig az orvoslás, a kiképzés vagy a tenyésztés területein szeretnének elhelyezkedni. Nem kell hozzá sok idő és hamarosan azt csinálhatja, ami iránt érdeklődik és amit szeret. Ezt nem mindenki mondhatja el magáról. Itt a lehetőség, éljen vele Ön is!

Ezen a kutyakozmetikus tanfolyamon mindent megtanítunk a tanulóknak reális tanulóidő alatt, ami ahhoz kell, hogy a szakmában sikereket tudjanak elérni. A kutyakozmetikus tanfolyam időtartama pontosan 320 óra, arányosan elosztva gyakorlati és elméleti képzéssel. Egy kutyakozmetikus tanfolyamon a tanterv részét képezi az állatok kozmetikája, rövid és hosszú szőrű fajtáké egyaránt, az állatok ápolása, valamint a kutyatartók felé szaktanácsadás az állatok otthoni ápolásához és kommunikáció, vállalkozási alapismeretek a kutyakozmetika működtetéséhez és általános kinológia. Az oktatás végén minden tanuló részt vesz egy modulzáró vizsgán és a sikeres vizsgát követően megkapja a bizonyítványát.

Amennyiben úgy érzi, hogy kutyakozmetikusként ki tudna teljesedni és ez az, amit keresett, még van idő jelentkezni! A kutyakozmetikus tanfolyam jelentkezési határideje augusztusban van, a tanfolyam kezdete pedig 2020. szeptember 18.! Minden érdeklődőnek szívesen nyújtunk felvilágosítást a részletekről a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén! Keressen minket bizalommal a tudnivalókkal kapcsolatban és jelentkezzen augusztus folyamán a kutyakozmetikus tanfolyamra!

Hozzászólások ( 0 )

Hozzászólás letíltva.