(+36) 1 791 2525 | (+36) 1 791 2564 | info@tapis-oktatas.com | Ügyfélkapu
bclose

Hobbiállat-tenyésztő és -forgalmazó tanfolyam! Mélyebb ismeretek, új szakma egy helyről!

Hobbiállat, haszonállat és háziállat. Ön tudja a különbséget a három kategória között? Mindegyik csoportba más és más fajta állatok tartoznak aszerint, hogy pontosan milyen céllal tartják őket. Mindegyik típusnál másféle követelmények a meghatározóak az állat tartásához. Ha tehenet tenyészt valaki, ahhoz istálló, legelő kell és annak ismerete is, hogy mit eszik  egy ilyen négylábú. A kutyák az eledelen túl folyamatos törődést, társaságot is igényelnek. Az akváriumban, terráriumban tartott kis állatok, mint amilyen az aranyhörcsög, a kaméleon vagy a bohóchal is, kicsi életteret birtokolnak, ahol jól megvannak és inkább gyönyörködni lehet bennük, mintsem ölbe venni vagy sétálni vinni őket.

Vannak, akik többek szeretnének lenni egyszerű állat tulajdonosnál. Ön is közéjük tartozik? Ebben az esetben a Hobbiállat-tenyésztő és -forgalmazó tanfolyamon van a helye! A Hobbiállat-tenyésztő és -forgalmazó tanfolyamot rendszeresen indítjuk, egy évben többször is. A legközelebbi még ebben az évben, december közepén indul. Ne várjon jövő évig és vágjon bele a tervei megvalósításába!

Hobbiállat-tenyésztő és -forgalmazóvá válni azoknak ideális eszköz a céljaik elérésére, akik többek szeretnének lenni állatbarátoknál és állat tulajdonosoknál. Egyetlen tanfolyamon mindent megismerhet és megtanulhat a kedvtelésből tartott állatok szokásairól, igényeiről és gondozásáról is. A Hobbiállat-tenyésztő és -forgalmazó tanfolyam azonban több egyszerű ismeretterjesztő óránál. Itt arról is képet kaphatnak a tanulók, hogyan válhat a hobbijuk a hivatásukká. Azok, akik sikeresen levizsgáznak a tanfolyam végén, elmondhatják magukról, hogy többet tudnak a hobbi állatokról, mint az átlag és ezt a tudást saját üzlet indítására is fel tudják használni.

Hobbiállat-tenyésztő és -forgalmazóként úgy távozhat tanfolyamunkról, hogy új szakmát és saját vállalkozást tervezhet és valósíthat meg, de azoknak is hasznos, akiknek már van üzletük, mert enélkül nem vihetik a boltot. A Hobbiállat-tenyésztő és -forgalmazó tanfolyamról tájékozódjon elérhetőségeinken!

Hozzászólások ( 0 )

Hozzászólás letíltva.