(+36) 1 791 2525 | (+36) 1 791 2564 | info@tapis-oktatas.com | Ügyfélkapu
bclose

Képzési hitel:támogatás szakképzésben és felnőttképzésben tanulóknak

A képzési hitel 1 azoknak szól, akik a felnőttképzésben vesznek részt. Diákhitel a felnőtt diákok számára a képzés idejére, kedvező feltételekkel!

A tanulás időszakának nem kell véget érnie az iskolai évekkel. Az érettségi, diploma, szakvizsga után is van élet, ha az új ismeretek elsajátításáról, új szakmák megszerzéséről van szó. A felnőttképzés  népszerűbb, mint valaha, egyre többen ismerik fel, hogy mennyi lehetőség van a tanfolyamokban.

A képzési hitel azoknak kíván segítséget nyújtani, akik az anyagi akadályokat szeretnék legyőzni. A képzési hitellel nem kell lemondani egy továbbtanulási tervéről csak azért, mert  nincs elegendő anyagi fedezete vagy nem szeretné még évekig halogatni a beiratkozást a költségek összegyűjtése miatt. A képzési hitelből két típus létezik.

képzési hitel 1 az adott képzés időtartamára vonatkozó, szabad felhasználású hitel. Tehát az ügyfél számára addig utalják a hitelt, ameddig az adott tanfolyamot be nem fejezi. A szabad felhasználású azt jelenti, hogy ellenőrzés és megkötések nélkül bármire el lehet költeni a havonta vagy fél évente utalt képzési hitel 1-et. A havi összeg maximuma 150 ezer forint lehet, minimum pedig 21 ezer forint. Szakképzésben és felnőtt képzésben is meghatározott, maximum képzési hitel 1 jár egy fél évben az igénylőknek. Kikötés, hogy a képzési hitel 1 akkor igényelhető, ha egy tanfolyam, képzés időtartama nem kevesebb, mint három hónap. Sokan tartanak a hitelektől, mert azok magas kamattal járnak. A képzési hitel 1 kamata nem több, mint 1,99% és természetesen mentes az előre nem látható költségektől is. A képzési hitel könnyen és gyorsan igényelhető és bármire elkölthető.

képzési hitel 1 többek között a kutyakozmetikus tanfolyamra is igényelhető. Ez jó hír azoknak, akik eddig még nem iratkoztak be hozzánk, mert az anyagi lehetőségeik nem engedték. Forduljon hozzánk bizalommal és iratkozzon be kutyakozmetikus tanfolyamra! A hitelről és feltételeiről további információk elérhetőek. A kérdéseivel keresse kollégáinkat email-ben vagy pedig telefonon!

Hozzászólások ( 0 )

Hozzászólás letíltva.