(+36) 1 791 2525 | (+36) 1 791 2564 | info@tapis-oktatas.com | Ügyfélkapu
bclose

Képzési hitel2 Támogatás az önköltséges képzésekhez

Képzési hitel 2-vel meg tudja valósítani a karrier álmait! Tanuljon egy új szakmát anyagi kötöttségek nélkül!

A szakképzésben vagy a felnőttképzésben is rengeteg lehetőség van azok számára, akik valamilyen konkrét területen képzelik el a jövőjüket. Nagy karriert futhat be például kutyakozmetikusként, akinek van hozzá tehetsége és a szükséges ismereteket is megszerezte. Ám a stabil anyagi háttér sem elhanyagolható előfeltétel, hiszen ezeknek a képzéseknek nagy része tandíj ellenében végezhető el.

Képzési hitel 2 segít abban, hogy bárki finanszírozni tudja a tanulmányait 18 és 55 év között. Ne tartsa vissza az, ha nem tudja fedezni a kiválasztott tanfolyam költségeit, mert a Képzési hitel 2-nek köszönhetően akár a teljes tandíjat hitelből tudja kifizetni! A Képzési hitel 2 összege maximum 500 ezer forint lehet felnőttképzés esetén, szakképzésben pedig a tandíj összege, amit teljes egészében az önköltséges képzésre kell fordítani.

Jó hír, hogy a Képzési hitel 2 nagyon ügyfélbarát konstrukcióban vehető igénybe, ami azt jelenti, hogy gyakorlatilag semmilyen akadálya nincs a hitel felvételének, néhány alapvető követelményen kívül. Az ügyintézés is egyszerű és hatékony, ugyanis a hitelt online, ügyfélkapun keresztül lehet igényelni. A felvett összeg közvetlenül a képzési intézményhez kerül, több részletben, így a tandíjjal a tanulónak már nem kell foglalkoznia, ha a hitelügyintézésnek a végére ért. A hitel kamatmentes, tehát csak a felvett összeget kell visszafizetni, a családosok számára ráadásul több kedvezményt is igénybe lehet venni a törlesztéssel kapcsolatban. Előnyös és célravezető megoldás a Képzési hitel 2, amivel mindenkinek érdemes élnie, akinek anyagi segítségre van szüksége tanulmányaihoz.

A Képzési hitel 2-ről szívesen adunk az érdeklődőknek további felvilágosítást. Keressen minket bizalommal, és jelentkezzen a kiválasztott tanfolyamra minél előbb! A jelentkezéssel kapcsolatos információkat a honlapon megtalálható elérhetőségek egyikén osztjuk meg a jelentkezőkkel!

Hozzászólások ( 0 )

Hozzászólás letíltva.