(+36) 1 791 2525 | (+36) 1 791 2564 | info@tapis-oktatas.com | Ügyfélkapu
bclose

Kutyakozmetikus tanfolyamra jelentkezne?

Kutyakozmetikus tanfolyamunk május végén indul. Ha régóta tervezi a váltást, vagy szívesen elmerülne ezen a területen, jelentkezzen képzésünkre!

Sokan érdeklődnek a kutyakozmetikusi szakma iránt, nem véletlenül. Rendkívül izgalmas terület, ahol az ember nap, mint nap állatokkal foglalkozhat. Egyeseknek ez kifejezetten nagy felüdülést jelent. Kutyakozmetikusként lehetőség van saját vállalkozást is elindítani, így a munkavállaló nem válhat kiszolgáltatottá, és sokkal kiszámíthatóbb jövőt tudhat magáénak. Vannak olyanok, akik szeretnék minél hamarabb kitanulni ezt a szakmát annak érdekében, hogy rövid időn belül tudjanak váltani, ugyanis a jelenlegi helyzetük már túl sok problémát jelent számukra. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, válassza kutyakozmetikus tanfolyamunkat!

Egyesek úgy gondolják, hogy a képzésre csak ősztől van lehetőség. Ha minket választ, nem kell szeptemberig várnia ahhoz, hogy tudjon váltani, és jobb irányba terelni az életét. Kutyakozmetikus tanfolyamunk 2022. május 30.-án indul. Érdemes kihasználni ezt a lehetőséget, hiszen megvan az esély arra, hogy az év végén már egy másik, sokkal jövedelmezőbb területen helyezkedhet el, akár vállalkozóként is.

A kutyakozmetikus tanfolyammal kapcsolatban nagy hangsúlyt fektetünk a színvonalas, informatív oktatásra. A tanulók a legfelkészültebb szakemberektől sajátíthatják el a különböző technikákat. Fontos elméleti tudáshoz juthatnak hozzá, amelyek elengedhetetlenek később a minőségi szolgáltatás biztosításához. Kutyakozmetikus tanfolyamunkon a résztvevők az elsők, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a képzés végén megfelelő tudással rendelkező szakemberek kerüljenek ki a munka világába.

Ne maradjon le a lehetőségről, jelentkezzen a május végén induló kutyakozmetikus tanfolyamunkra, és változtasson az életén a kiszámíthatóbb jövő érdekében! Honlapunkon bővebb információkat is találhat a képzésről. Ha kérdései lennének, vagy jelentkezni szeretne, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Hozzászólások ( 0 )

Hozzászólás letíltva.