(+36) 1 791 2525 | (+36) 1 791 2564 | info@tapis-oktatas.com | Ügyfélkapu
bclose

Termőföldet szeretne vásárolni? Végezze el ehhez aranykalászos gazda képzést!

Mivel a mezőgazdasági területeken könnyebben el lehet helyezkedni, manapság sokan választják az aranykalászos gazda képzést. A tanfolyam rövid idő alatt elvégezhető, még azoknak a személyeknek is, akik korábban semmilyen agrárvégzettséggel nem rendelkeztek. Az aranykalászos gazda képzés során nem csupán egy szakmát szereznek a résztvevők, hanem egy kedvező lehetőséghez is hozzájuthatnak. A levizsgázott tanulók földműveseknek fognak minősülni, ők pedig a nemrég bevezetett szabályoknak köszönhetően megtehetik, hogy termőföldet vásároljanak a jövőben.

Ahhoz, hogy egy személy egy hektárnál nagyobb földet tudjon vásárolni, bérelni vagy őstermelő legyen, szükség van aranykalászos gazda képzés során szerzett OKJ-s igazolványra. Ezzel a végzettséggel kiváltható a továbbiakban a fölműves regisztrációs szám és lehetőség van arra is, hogy a gazda agrárpályázatokon keresztül anyagi támogatáshoz is jusson.

Az aranykalászos gazda képzés elvégzése után lehetőségek tárháza nyílik meg, tehát bátran lehet gondolkodni nagy tervekben. A képzésben résztvevők között sok olyan személy volt az utóbbi időben, akik egyetemet, főiskolát végeztek teljesen más területen, viszont pénzügyi befektetés vagy a földvásárlási esély újbóli megszerzéséért szerettek volna aranykalászos gazdává válni.

A képzés elvégzésével csakis profitálhatnak később a tanulók, hiszen, ha nem is befektetés céljából, hanem gazdálkodás miatt szeretnének a tanfolyamon részt venni, úgy is garantált a biztos megélhetés és sosem lesz nehéz munkát találniuk.

Alapozza meg Ön is okosan a jövőjét! Ha felkeltette érdeklődését az aranykalászos gazda képzés, és szeretné elvégezni, vegyen részt az induló tanfolyamaink valamelyikén! Ha kérdései lennének az aranykalászos gazda képzéssel kapcsolatban, vagy bővebb információkat szeretne megtudni a szakmáról, órákról, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére és mindenre választ adnak.

Hozzászólások ( 0 )

Szóljon hozzá

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.