(+36) 1 791 2525 | (+36) 1 791 2564 | info@tapis-oktatas.com | Ügyfélkapu
bclose

Ismerje meg szeptember végén induló tanfolyamkínálatunkat!

Aktuális tanfolyamaink a természet adta nyersanyagforrások modern kitermelésére és felhasználására összpontosulnak. Önnek lehetősége van jelentkezni fakitermelő, lakott területi fakitermelő és motorfűrész-kezelő tanfolyamainkra! Ahhoz, hogy teljes meggyőződéssel el tudja dönteni, hogy ezek közül bármelyik Önnek való-e és pontosítani, hogy melyik az, engedje meg, hogy néhány szóban bemutassuk őket!

Alapvetően akkor beszélünk fakitermelésről, amikor a 6 cm mellmagassági átmérőnél nagyobb és 5 méternél magasabb fák kivágásáról van szó. Fakitermelő képzésünk elvégzése után Ön maximálisan képes lesz végrehajtani az ezzel járó munkafolyamatokat, ráadásul elsajátítja a közelítő és rakodógépek kezeléshez szükséges ismereteket. Mindent megtanítunk, amit a biztonságos és mégis hatékony munkavégzéshez csak kellhet. Szüksége lesz elemző gondolkodásmódra, ugyanis Önnek kell majd a munkája során meghatározni az adott fák kivágási módját is. Fakitermelő képzésünk Önnek való, ha kedveli azt a fajta munkát, ami elvégzése közben jelentős időt tölthet a természetben. Ha örömét leli a valódi puszta kézzel végzett munkában, kicsit speciálisabb irányba is viheti a tanulmányait, ha elvégzi a lakott területi fakitermelő képzésünket. Motorfűrész-kezelő képzésünk keretein belül pedig a modern technológia adta előnyökkel vértezheti fel magát, egy igazán komoly odafigyelést és koncentrációt igénylő készülék felhasználását illetően. Vannak olyan munkahelyek, ahol speciálisan ilyen eszközzel végzett munkára keresnek jelentkezőket, Ön pedig minden kritériumnak meg fog felelni, ha sikeresen elvégzi motorfűrész-kezelő képzésünket. Érdemes szem előtt tartania, hogy fakitermelő képzéseinkkel a világ bármely pontján jövedelmező álláshoz juthat, ugyanis mindenhol szükség van egy jó szakemberre, hiszen a fa még mindig az egyik leggyakoribb alapanyag!

Ha bármelyik képzésünk felkeltette az érdeklődését, akkor ne maradjon le a jelentkezési határidőinkről! Kérdéseivel pedig bátran forduljon hozzánk a honlapunkon közzétett elérhetőségeinken!

Hozzászólások ( 0 )

Szóljon hozzá

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.