(+36) 1 791 2525 | (+36) 1 791 2564 | info@tapis-oktatas.com | Ügyfélkapu
bclose

Még idén szeretne belevágni a tanulásba? Több tanfolyamunk is elindul december 20-tól!

Sokaknak szerepel az újévi fogadalmai között, hogy a biztosabb, jobb életkörülmények megteremtésének érdekében szakmát váltanak. Ahhoz, hogy ezt megvalósítsák, gyakran van szükség valamilyen tanfolyam elvégzésére. Ha az Ön újévi fogadalmai között is szerepel egy új szakma kitanulása, azonban nem szeretne várni januárig, hanem már minél hamarabb elkezdené a kiválasztott képzést, fedezze fel tanfolyamkínálatunkat!

Oktatási központunk 2019. december 20-án több tanfolyamot is elindít: lakott területi fakitermelő, fakitermelő, motorfűrész kezelő, sportoktató (lovassport), méhész, és gyümölcspálinka gyártó tanfolyam is indul hamarosan. Az induló tanfolyamok rengeteg területet lefednek, így nagyon sokan megtalálhatják azt a szakmát oktatási központunkban, amit szívesen kitanulnának. Legyen szó a fakitermelő vagy a méhész tanfolyamról, elvégzésükkel rövid időn belül elhelyezkedhet, és egy olyan területen dolgozhat, ahol sosem unatkozik. Például a méhész tanfolyam már önmagában izgalmas. Rengeteg hasznos információt tudhat meg a méhekről és a mézről, amiket nem csupán a munkájában fog tudni alkalmazni, hanem a mindennapokban is fel tudja majd használni. Ha szeretne külföldön munkát vállalni, érdemes a fakitermelő képzésünket választania. Ezzel a végzettséggel több országban is munkát tud vállalni. Akár a tanfolyam elvégzése után elkezdhet a költözéssel és az új élet tervezésével foglalkozni. A gyümölcspálinka gyártó tanfolyamon olyan ismereteket szerezhet, melyekkel egy napjainkban igen népszerű italt állíthat elő, egy igazi hungarikumot, a saját elképzelései szerint!

Oktatási központunkban decemberben is több tanfolyam közül válogathat. Érdemes ezt a lehetőséget kihasználni, és részt venni a fakitermelő képzésen, méhész tanfolyamon vagy akár a gyümölcspálinka gyártó tanfolyamon, hiszen elvégzésükkel jövőre 180 fokos fordulatot vehet az élete!

Ismerkedjen meg oktatási központunk december 20-án induló tanfolyamaival, és jelentkezzen az Önnek szimpatikus képzésre! Amennyiben kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Hozzászólások ( 0 )

Hozzászólás letíltva.