(+36) 1 791 2525 | (+36) 1 791 2564 | info@tapis-oktatas.com | Ügyfélkapu
bclose

Kisállatgyógyászati asszisztens képzésünk elvégzésével rövid idő alatt elhelyezkedhet az állategészségügyben!

Sokan tartanak saját kisállatot maguk mellett, hogy szeressék és gondozzák őket. Egy kisállatnak azonban szüksége van állatorvosi ellátásra is, ha megbetegszik, ha oltani kell, ha szűrés vagy kontroll vizsgálat esedékes. Jó állatorvosi ellátást nem mindig könnyű találni, olyat, ami valóban az állat javát szolgálja. A színvonalas ellátás része az is, hogy a hozzáértő orvos keze alatt megbízható állatorvosi szaksegéd dolgozik.

Ha úgy érzi, hogy szeretne hozzátenni az állategészségügy színvonalának emeléséhez, akkor a kisállatgyógyászati asszisztens képzést Önnek találták ki. Tévedés azt hinni, hogy egy állatorvosi szaksegéd munkája csupán abból áll, hogy az orvos utasításai szerint adogatja a tálcáról a műszereket, vezeti az adminisztrációt és fogadja az érkező pácienseket. Az állatorvosi asszisztens képzésen az asszisztensnek készülő jelöltek rövid idő alatt sok tudást elsajátíthatnak, melyek felhasználásával a későbbiekben képesek lesznek kisállatgyógyászati feladatokat is elvégezni. Ehhez természetesen anatómiai ismeretek kellenek, a kisállatgyógyászati asszisztens képzésen megismerik a kisállatoknál kialakuló betegségeket, gyógyítási eljárásaikat, a kisállatok élettani jellemzőit is a résztvevők.

A kisállatgyógyászati asszisztens képzés 200 órányi ideje alatt minden jelentkező elméleti és gyakorlati órákon is részt vesz, majd vizsgát tesz. Azoknak ideális egy kisállatgyógyászati asszisztens képzésre jelentkezni, akik mindig is érdeklődtek az állatgyógyítás iránt, de az élet végül máshová vitte őket. Még nincsen késő változtatni, ezt a kisállatgyógyászati asszisztens képzésünk nagy népszerűsége is jelzi. A kisállatgyógyászati asszisztens képzés órái hétvégén vannak, így egy meglévő állás, iskola mellett is be lehet őket illeszteni a heti rutinba.
Nem az állatorvosi egyetem az egyetlen lehetőség, a magas tandíjakkal; a kisállatgyógyászati asszisztens képzés elvégzésével rövid időn belül egy új szakmán belül találhat állást és csinálhat karriert, miközben állatok életét teszi jobbá.

Amennyiben érdeklődik az állatorvosi asszisztens képzés iránt, lépjen kapcsolatba velünk bővebb információért!

Hozzászólások ( 0 )

Hozzászólás letíltva.