(+36) 1 791 2525 | (+36) 1 791 2564 | info@tapis-oktatas.com | Ügyfélkapu
bclose

Állatorvosi asszisztens képzés utoljára OKJ-s keretek között!

Közeleg az év vége, ami a tanfolyamok és képzések világában egyet jelent: az OKJ rendszer végét. Januártól már gyökeres változások lépnek életbe ezen a területen. Ez azt jelenti, hogy a tanfolyamok reformjának köszönhetően megváltozik a szakképzések rendszere. Sok, eddig működő képzés megszűnik, egyes szakmákhoz kapcsolódóan más formában indulnak tanfolyamok és jellemzően a képzési idő is hosszabbá válik.

Azok, akik eddig még nem vágtak bele egy tervezett tanfolyam elvégzésébe és úgy döntöttek, hogy szeretnének OKJ képzést megcsinálni, még nem maradtak le semmiről. Az állatorvosi asszisztens képzés egyike azoknak a tanfolyamoknak, amiket az év utolsó hónapjaiban még elindítunk OKJ keretek között. Az állatorvosi asszisztens képzés novemberben indul, tehát minden olyan jelentkező, aki kisállatgyógyászati asszisztens szeretne lenni, még nem maradt le semmiről.

Forduljon bizalommal az irodánkhoz és jelentkezzen eredeti OKJ rendszerű állatorvosi asszisztens képzésünkre! Amennyiben Ön is ott lesz a novemberben induló tanfolyamon, akkor egészen a záróvizsgáig OKJ rendszerben tanulhat és vizsgázhat. A tanfolyam az előírt 200 órát követően ér véget, ezután minden tanulót vizsgára bocsátunk. A vizsga sikeres elvégzése után már csak egyetlen dolog van hátra, az állatorvosi asszisztens képzés okleveleinek kiosztása. 

Szeretettel várunk mindenkit, aki úgy gondolja, hogy az állatokért szeretne dolgozni és ezt a gyógyítás területén szeretné kamatoztatni. Az állatorvosi asszisztens képzésen belátható időn belül minden olyan, alapvető információt megszerezhetnek a tanulók, amivel már elindulhatnak állást keresni. A munkaerő piacon és az állatorvosi rendelőben is megállja a helyét az OKJ tanfolyamot végző tanuló.

Keress minket bizalommal és ne késlekedj, mert az állatorvosi asszisztens képzés egy hónap múlva kezdetét veszi! Mindenben segítünk azoknak, akik érdeklődnek a lehetőség iránt. Kérdezd kollégáinkat a beiratkozásról, a tudnivalókról és egyéb információkról! Lépj velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken!

Hozzászólások ( 0 )

Hozzászólás letíltva.