(+36) 1 791 2525 | (+36) 1 791 2564 | info@tapis-oktatas.com | Ügyfélkapu
bclose

Aranykalászos gazda tanfolyam: ha valami újba vágna bele

Aranykalászos gazdaképzés, minőségi szolgáltatás keretein belül, profi oktatók, legyen Önnek is saját földje, gazdasága!

Nagyon sokan hosszú éveken át dolgoznak egy adott munkakörben, majd egy idő után úgy érzik már, hogy beleuntak a hivatásukba, és szívesen vágnának bele valami újba. Ilyenkor olyan megoldások is szóba jöhetnek, amik a korábbi foglalkozáshoz egyáltalán nem kapcsolódnak. Amennyiben Ön is szeretne teljesen új területen elhelyezkedni, és szívesen választana egy izgalmas, folyamatosan újdonságokkal szolgáló hivatást, végezze el az aranykalászos gazda tanfolyamot!

Az aranykalászos gazdaképzés elvégzése után egy teljesen új környezetben találhatja már magát. Biztos lehet abban, hogy az új foglalkozásával egy percig nem fog unatkozni. Az aranykalászos gazda tanfolyam rendkívül hasznos, hiszen nem csupán regisztrált földműves igazolást kaphat, hanem még földet is vásárolhat, így saját gazdaságát, egyúttal vállalkozását indíthatja be. Ez esetben nem kell senkihez sem alkalmazkodnia, elkerülheti a kellemetlen kompromisszumokat, végre saját lábra állhat, és nem függhet semmilyen vezetőségtől. Az aranykalászos gazda tanfolyam több helyszínen is elérhető, többek között Solton és Kiskőrösön is. A képzés minimum tíz fő jelentkezése esetén fog indulni. Az oktatást profi, gyakorlott szakemberek biztosítják, akik az elmélet mellett a gyakorlati tudásra is nagy hangsúlyt fektetnek. A képzésen minden eszközt biztosítunk ahhoz, hogy a tanulók a legjobbat hozhassák ki magukból. A színvonalas oktatáson rengeteg hasznos információt megtudhat a mezőgazdasági munkákról, állattartásról.

Az aranykalászos gazdaképzés elvégzésével csak jól járhat, tapasztalja meg Ön is az előnyöket, és merjen új, kiszámíthatóbb életet kezdeni! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat a tanfolyamról. Garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz az oktatókkal és a képzéssel. Ha kérdései lennének, vagy jelentkezne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Hozzászólások ( 0 )

Hozzászólás letíltva.