(+36) 1 791 2525 | (+36) 1 791 2564 | info@tapis-oktatas.com | Ügyfélkapu
bclose

Kisállatgyógyászati asszisztens képzés az állatok gyógyításához

Kisállatgyógyászati asszisztens képzésünkre várjuk azokat a jelentkezőket, akik az állatok gyógyítására szeretnének felesküdni! Az elhatározás megvan, az állatok szeretete sem hiányzik, már csak releváns tudásra van szüksége ahhoz, hogy egy állatorvos keze alá dolgozzon? Az állatorvosi asszisztens képzésen mindent megtanítunk, ami ahhoz kell, hogy az orvossal együttműködve ellássa a beteg vagy sérült kis pácienseket!

A kisállatgyógyászati asszisztens képzésen olyan kollégákat készítünk fel a jövőben betöltendő állásukra, akik az állatorvos hatékony segítségei tudnak lenni. Az asszisztensnek is ugyanolyan fontos szerepe van a rendelőben, mint a tényleges vizsgálatot, diagnosztizálást, gyógyítást végző állatorvosnak. Természetesen ez a szerep csak akkor lesz működőképes, ha az asszisztens tudja, hogy mit kell tenni és azt jól is csinálja.

kisállatgyógyászati asszisztens képzésen minden olyan dolgot megtanítunk és minden olyan információt megosztunk a tanulókkal, amiknek köszönhetően kiváló asszisztens válhat belőlük a későbbiekben. A kisállatgyógyászati asszisztens képzés 200 órája alatt az elmélet és a gyakorlat váltja egymást olyan területeket érintve, mint amilyen az ügyvitel, az állatok helyes tartása vagy a kisállategészségtani alapismeretek.

Ne maradjon le a tervei megvalósításáról, iratkozzon be a következő kisállatgyógyászati asszisztens képzésre! Amennyiben későn értesül a tanfolyamról, akkor se maradt le semmiről és nem kell  a következő képzésig várnia, mert van lehetőség a már elindult tanfolyamra becsatlakozni is! Velünk egyszerűen követheti a terveit és valósíthatja meg a céljait az állatgyógyászat világában is!

Forduljon hozzánk bizalommal és legyen Ön is a következő kisállatgyógyászati asszisztens képzés résztvevője! A honlapon megtalálja az alapvető információkat képzéseinkről, de a további részletekről érdeklődjön a kollégáinknál a honlapon közzétett elérhetőségeink egyikén! Egy új hivatás elkezdéséhez elég lehet akár 200 óra is, amit intenzív tanulással tölt!

Hozzászólások ( 0 )

Hozzászólás letíltva.