(+36) 1 791 2525 | (+36) 1 791 2564 | info@tapis-oktatas.com | Ügyfélkapu
bclose

Kisállatgyógyászati asszisztens képzés a sokoldalú segítőknek!

Kisállatgyógyászati asszisztens képzésünkön a tanultakat a leendő munkahelyén kamatoztatni tudja. Jelentkezzen, tanuljon, szerezzen új állást a Kisállatgyógyászati asszisztens képzéssel!

Az állatorvosi rendelőkben csapatmunka zajlik. A kisállatok gyógyítása, kezelése az orvos és az asszisztense közös munkájának az eredménye. Annak érdekében, hogy az ellátás magas szintű legyen, minden résztvevőnek tisztában kell lennie a feladataival és azokat lelkiismeretesen elvégezni, anélkül, hogy a másikat akadályozná ugyanebben.

A Kisállatgyógyászati asszisztens képzésen résztvevők szintet tudnak lépni azzal, hogy az állatok iránti szeretetüket kiegészítik a megszerzett szakmai tudással. Ennek köszönhetően válhat belőlük hatékony, szakmailag nívós munkát végző munkatárs.

Kisállatgyógyászati asszisztens képzésen elméletben és gyakorlatban is elsajátítják a tanulók az önálló szakmai tevékenységhez szükséges ismereteket. A kisállatok anatómiájáról, betegségeiről, azok kezeléséről és gyógyításáról, valamint a biztonságos munkavégzésről is tanulnak. Ezzel a végzettséggel akár szakmai tapasztalat nélkül is el lehet helyezkedni. Az állatorvosok betanításával tökéletesen alkalmazkodni tud az asszisztens a munkakövetelményekhez és a munkakörnyezethez is.

Az asszisztensen múlik az állat gyógyulása, mert a kezelést követően az ápolás, ellátás is az ő feladata. Az állatorvossal közösen tesznek azért, hogy az állat egészségesen távozhasson. Az adminisztráció is az asszisztens feladatkörébe tartozik, a műszerek, eszközök előkészítése, a vizsgáló tisztán és rendben tartása, a szűrővizsgálat, mintavétel, az egyszerű kezelések önálló elvégzése.

A Kisállatgyógyászati asszisztens képzést követően a végzett tanulók több pozícióban is állást tudnak pályázni. Az állatorvosi rendelők mellet még egyéb lehetőségek is nyitva állnak előttük, így például a menhelyek, fajtavédő szervezetek, állattenyészetek, állatkórházak is szívesen veszik a munkájukat. Ha érdekli a lehetőség, jelentkezzen minél előbb a Kisállatgyógyászati asszisztens képzésre!

Hozzászólások ( 0 )

Hozzászólás letíltva.