(+36) 1 791 2525 | (+36) 1 791 2564 | info@tapis-oktatas.com | Ügyfélkapu
bclose

Állatorvosi asszisztens képzés: már közeleg a következő határidő!

Az állatorvosi asszisztens képzésünkön mindent megtanítunk!  Legyen az állatorvos nélkülözhetetlen segítsége minden helyzetben!

Az asszisztenseknek aktívan részt kell venniük a gyógyításban, nem az állatorvos végzi el a teljes munkát. Az orvos munkatársa nem csupán az adminisztrációt végzi el, ennél sokkal összetettebb feladata van.  Az állatorvosi asszisztens képzésen mindent megtanítunk a jelentkezőknek ahhoz, hogy képzett és megbízható segítség váljon belőlük.

Az állatorvosi asszisztens képzést sikeresen teljesítő jelentkezők és a vizsgát jó eredménnyel zárók mind készen állnak arra, hogy kilépjenek a munkaerő piacra. A frissen végzett asszisztensek több helyen is értékes segítséget tudnak nyújtani az állatorvosnak, illetve az állategészségügyi személyzetnek. Állatkórházakban, ambulanciákon, magán rendeléseken vagy sürgősségi ellátásokban közreműködve is tudja kamatoztatni az állatorvosi asszisztens képzésen megszerzett tudását egy hivatalos papírral rendelkező asszisztens.

Az állatorvosi asszisztens képzés teljes időtartama 200 óra. Ennyi idő bőven elég ahhoz, hogy mindent megtanítsanak az oktatók, a jegyzetekből mindent megtanuljanak a tanulók. Természetesen az elmélet önmagában nem elég, ezért egészül ki a tananyag az állatorvosi asszisztens képzésen gyakorlati órákkal is. A gyakorlat az igazi próbája annak, hogy egy tanuló mennyire tudta elsajátítani az elméletet. Az állatok helyes tartása, gondozása például mindennapos munkafeladat lesz, ha egy tanuló már asszisztensként helyezkedik el a későbbiekben. Az állatorvosnak olyan segítség kell, aki magabiztosan képes minden feladattal megbirkózni. Jelentkezzen hozzánk, ha úgy gondolja, hogy ezzel szeretne foglalkozni és a legjobb képzések egyikén akar tanulni!

A jelentkezés határideje közeleg, ne maradjon le az aktuális tanfolyamunk kezdetéről! A regisztrációhoz minden segítséget megadunk, ha kapcsolatba lép a kollégáinkkal a honlapon szereplő elérhetőségek bármelyikén! A legközelebb induló képzés időpontja nem más, mint 2022 április 24!

Hozzászólások ( 0 )

Hozzászólás letíltva.