(+36) 1 791 2525 | (+36) 1 791 2564 | info@tapis-oktatas.com | Ügyfélkapu
bclose

Kisállatgyógyászati asszisztens képzés, ahol szakmát tud szerezni!

Kisállatgyógyászati asszisztensként igazi hivatása lesz! A tanfolyamunkon rövid időn belül szakasszisztenssé tudja magát képezni.

A szakmát tanulóknak nemcsak munkájuk lesz egy sikeres vizsga után, hanem akár komoly hivatást is a magukénak tudnak mondani. A kisállatgyógyászati asszisztensek olyan állást kapnak, ahol fontos dolgot kell végezniük. A gyógyításban segédkeznek, ami a beteg és sérült állatok segítését jelenti. A kisállatgyógyászati asszisztensek olyan feladatokat kapnak, amik az orvos munkáját támogatják. Az asszisztens jelenléte és támogatása nélkül nem lehet az állatok ellátását elvégezni olyan színvonalon, ahogyan a szakmai elvárásoknak megfelel és az állatok gazdijai is szeretnék.

kisállatgyógyász asszisztens képzésen meg tudja szerezni azt a tudást, amit a szakmában megkövetelnek a komoly asszisztensektől. Itt a kiváló alkalom, jelentkezzen hozzánk asszisztensnek, végezze el a képzést, tanuljon meg mindent, amit tudnia kell és vizsgázzon le! Ezután már csak a feladatait kell jól végeznie, segíteni az állatok gyógyítását!

kisállatgyógyász asszisztens tanfolyamunk soron következő képzése hamarosan indul! Már június vége után megkezdődnek az első órák, a 200 órás képzés végén már mindent tudni fog, amire szüksége van a szakma műveléséhez. Elméletet és gyakorlatot is oktatunk, témákra bontva veszünk végig a tanulókkal mindent a tananyagból. Egy kisállatgyógyász asszisztens egészségtant, jogi ismereteket, állatgondozást és ügyvitelt is tanul a praxisra vonatkozóan. A képzési program után, a vizsgán bizonyítania kell, hogy mindent tud a tananyagról és rátermett asszisztens válik majd belőle. A kisállatgyógyász asszisztens képzést végezze minél előbb, legyen tagja a következő tanfolyamnak!

Ha úgy tervezi, hogy egy kiválasztott szakmát tanul és szeretne egy nívós tanfolyamon részt venni ehhez, akkor már csak jelentkeznie kell! Az induló tanfolyamainkról kérje a kollégáink tájékoztatását, lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon szereplő elérhetőségek bármelyikén! 

Hozzászólások ( 0 )

Hozzászólás letíltva.